Executive Ironman

"Uanset hvor meget du tror om dig selv, eller hvad andre tror om dig, så er du altid meget mere end det"

I kraft af Anders Olls virke som professionel landstræner på fuld tid for Dansk Triathlon Forbund og Team Danmark gennem 7 år og coach for chefer og ledere i erhvervslivet gennem 12 år er formålet med dette projekt er at berige chefer/ledere i erhvervslivet samt den danske befolkning generelt med den overbevisning at man kan meget mere end man tror, - og med kortere tidsinvestering end oftest forventet.

I dag kræves der meget af chefen/lederen i erhvervslivet, hvor de har en travl hverdag. Der stilles store krav til at de er effektive og dygtige både fagligt og menneskeligt. Cheferne/lederne er engageret i og motiveret af deres arbejde, hvorfor det kan blive lange dage og fokus på arbejdet kan derfor let komme til at fylde en stor del af deres liv. Dette kan også betyde at prioriteringen i forhold til det at holde sig sund, aktiv eller i god form ubevidst bliver nedprioriteret. Vi ser mange chefer/ledere der har en dårlig fysisk form eller er overvægtige.

"Du er en vinder, hvis du formår at udnytte dit nuværende potentiale 100 % fuld ud, uanset om du bliver nummer 1 eller nummer sjok".

OLL Uddannelseshus tilbyder et anderledes og unikt trænings – og uddannelsesprogram:

Executive Ironman

Når kun det bedste er godt nok for dig.

EXECUTIVE IRONMAN er et program for dig der har besluttet at ville udvikle dig selv personligt, både fysisk, mentalt og ledelsesmæssigt.

Programmet er bygget op med det mål at gennemføre en stor fysisk udfordring og bestå en uddannelse der giver dig stærke og effektive færdigheder inden for ledelse og 4 livsområder: Det fysiske - Det mentale/viden - Det følelsesmæssige/sociale – Det åndelige (det åndelige kan fint tolkes som noget der er ganske naturligt, men ikke af den grund mindre unikt).

Målet for den fysiske del er fastsat i dette program, nemlig at træne frem til og gennemføre enten en halv eller hel Ironman.

Hos OLL Uddannelseshus arbejder vi med en praktisk og pragmatisk tilgang til opgaven. Vi henter erfaring og inspiration fra elitesportens verden og mange forskellige teorier og tilgange bl.a. Systemisk tænkning, Neuro Lingvistisk Psykologi, Enneagrammet - personligheds typologier, Appreciative Inquiry, Mindfullness, hukommelsesteknikker og andre mentale og åndelige teknikker m.v.

Vi har stor succes med at fokusere på det der virker og det vi ønsker at opnå.

Programmet gennemføres med Anders Oll som primus motor. Anders har et udvalgt ekspert-team omkring sig til at hjælpe med opgaverne og gennemførslen.

Som deltager gennemføre du træningen og uddannelsen med Anders Oll og hans team. Du følger den ledelses- og sundhedsmæssige teoretisk indlæring, efterlever og træner den i praksis, følger kostvejledning og træningsplaner for selvstændig træning.

Der gennemføres en speciel tilpasset træning for de udvalgte deltagere. Projektet løber over en periode på 7 måneder. Målet er en halv- eller hel Ironman. Start 16. januar 2012. Vi starter kun 1 gang årligt.

Minimum deltagelse 9 personer og maximalt 25.

Enneagram kontaktform titel
  • Tidligere landstræner - Dansk Triathlon Forbund
  • International certificeret NLP Trainer
  • Tidligere chef for DanParcs Rønbjerg ferie- og aktivitetscenter