Personlig Træner

- garanti for udvikling og resultat

Er du ikke tilfreds med din livsstil og din form eller din krops udseende? Ønsker du at få en stærk krop og en sund psyke? Vil du nå et mål om at skabe en optimal fysik, eller gennemføre en større fysisk præstation, så hjælper vi dig gerne gennem personlig træning.

Nå dine mål gennem en personlig træner. Måske er dit ønske at tabe dig, tage på i muskelmasse, leve igennem en sund livsstil, få en flottere krop, gennemføre en triathlon (svømning, cykling, løb), et marathon eller andet?

Hos OLL Uddannelseshus får du alle fordelene ved at have en professionel personlig træner.

Du undgår mange timers forgæves træning, eller træning der giver ringe effekt. Du flytter din form og når dit mål langt hurtigere, fordi du får den rette sparring og dermed gennemfører din træning rigtigt og ikke mindst med det rette mentale og neurale indstilling.

Du kan få sparring på mange måder. Din træner kan udarbejde træningsplaner, give råd, give dig meget træning m.v. - og forskellen der gør forskellen er din personlige træners filosofi og viden.

Din træning bliver specielt udviklet til dig, - øvelser, mængde og intensitet, er hele tiden sat i relation til hvor du er nu, dine evner til at gøre fremskridt, og der hvor du skal hen, dit ønske og dit mål. Der sættes fokus på holdning og teknik, så du ikke gør skade på dig selv. Du bliver presset lige til grænsen, men ikke mere. Du vil føle dig i trygge hænder igennem hele forløbet. Og det bedste, - du garanteres resultater.

Vi arbejder igennem mental indstilling, kvalitet, viden og erfaring samt kreativitet og intelligente måder at træner på.

Vi er seriøse, derfor arbejder vi også kun med seriøse mennesker. Er du klar til at arbejde fokuseret, klogt, opmærksom og samvittighedsfuld? Det kan til tider blive hårdt, derfor forventes det også at du vil udviser vilje, disciplin, vedholdenhed og tålmodighed.

Målrettet og mentalt forventer vi også at du er villig til at følge med forandringens udfordringer. Lad dig ikke skræmme af tanken om du kan klare det. Vi skal nok vise vejen. Vi inspirerer dig, sparre og støtter dig, således du automastik igennem din egen indsats fremelsker motivationen og opbygger en stærk tro på du kan.

Hos OLL Uddannelseshus levendegør vi overbevisningen:

"Uanset hvad du tror om dig selv, eller hvad andre tror om dig, - så er du altid meget mere end det"

Derfor hjælper vi dig gerne til et stort mål, - et stort mål der er realistisk, men gerne et mål der er med til at flytte overbevisningen om hvad der er realistisk.

Sammen laver vi en plan og programmer du kan holde. Ved hjælp af test, analyser, måling osv. kontrollerer vi at du arbejder dig sikkert hen mod dit mål.

Vi starter med at afdække dine ønsker og sætte mål. Dernæst laver vi en plan og en strategi til målet, og sidst sikre vi handling, så du kommer i mål.

Vores kunder er typisk personer der lever et ganske normalt liv, som har travlt og derfor ønsker at få mest ud af deres sparsomme tid. Ligeledes træner vi kendisser, der bare ønsker det bedste de kan få. Vi har trænet nogle af landets mest kendte personer og verdens bedste atleter. Uanset hvem du er, er du lige vigtig for os. Vi sikre at du får resultater, fordi vi ved du er vores ambassadør og reklame. Vi vil kun have gode ambassadører og god reklame.

I forhold til personlig træner og personlig træning kan du vælge følgende muligheder hos OLL Uddannelseshus:

3 måneder – pris kr. 17.400,- (svarende til kr. 5.800,- pr. måned). Start 16. januar 2012

eller

7 måneder – pris kr. kr. 36.400,- (svarende til kr. 5.200 pr. måned) Start 16. januar 2012

Vi starter kun 1 gang årligt. Anders Oll er primus motor. Anders har et udvalgt ekspert-team omkring sig til at hjælpe med opgaverne og gennemførslen.

Det får du:

Deltagelse i Executive-Ironman programmet, 7 måneder – pris kr. 34.860,- (svarende til kr. 4.980,- pr. måned)

Start 16. januar 2012. Vi starter kun 1 gang årligt.

Det er personlig træning, hvor du indgår på et hold med andre der har også har en halv eller hel Ironman som mål. I dette program modtager du udover holdtræningen også personlig træning og enetimer.

Det får du

Se mere under menupunktet Executive-Ironman

Eksempel: 45 årige familiefar, travl og hårdtarbejdende produktionschef, der ikke har nogen træningsbaggrund, vejer 130 kg. og har to dårlige knæ, - gennemfører efter 7 måneder en halv Ironman (1900 meter svømning – 90 km. cykling og 21 km. løb) og kommer langt under 100 kg i vægt.

Har du nogen spørgsmål, så er i velkomne til at ringe på 30 50 10 01 eller i kan skrive os en mail på post@oll.dk. Ellers kan i trykke her og tilmelde jer mødet:

- garanti for udvikling og resultat

Nyheder fra Executive Ironman
Enneagram kontaktform titel
  • Tidligere landstræner - Dansk Triathlon Forbund
  • International certificeret NLP Trainer
  • Tidligere chef for DanParcs Rønbjerg ferie- og aktivitetscenter