Trænings- og uddannelseslejre

OLL Uddannelseshus tilbyder et anderledes og unik fitness-, mental- og lederskabsuddannelse og træningsprogram med træningslejre på eksotiske steder rundt i verden.

I år bliver trænings- og uddannelseslejrene afholdt på følgende lokationer:

Når du er med i EXECUTIVE IRONMAN programmet anbefaler vi kraftigt at disse to trænings- og uddannelseslejre indgår som en del af programmet. Deltagelse koster ud over deltagelse i EXECUTIVE IRONMAN programmet kr. 10.800,- for Mallorca turen og kr. 18.800,- for San Diego turen.

Prisen er for rejse, indkvartering og deltagelse i trænings- og uddannelseslejren.

Du kan godt deltage i disse trænings- og uddannelseslejre uden at deltage i EXECUTIVE IRONMAN programmet, vi tilbyder nemlig disse trænings- og uddannelseslejre for forretningsledere over hele verden.

Vores mission er at tilbyde en unik, mystisk, grænsebrydende og Breathtaking oplevelse for dem der stræber efter Peak Performance i forretning, helbred, sport og livet generelt.

OLLs trænings- og uddannelseslejre inkluderer:

Minimum deltagelse 9 personer og maximalt 25. Tilmelding senest 16. jaunar 2012.

Har du nogen spørgsmål, så er i velkomne til at ringe på 30 50 10 01 eller i kan skrive os en mail på post@oll.dk. Ellers kan i trykke her og tilmelde jer mødet:

Bravo Tours - unik træningslejr på Mallorca

Triathlon træningslejr

Læs eventuelt også følgende informationer i denne brochure: klik her for at se den

Det er Anders Oll, tidligere landstræner i Dansk Triathlon Forbund og Flemming Hebsgaard, tidligere jægersoldat, der står for træningslejren.

Smukke Mallorca er en fantastisk ø at cykle på. Det er cykelrytternes mekka. Mallorca byder på fladt terræn, rullende bakker og ikke mindst bjerge. Cykelryttere valfarter til øen i forårsmånederne for at træne. De seneste år har mere end 80.000 cykler været udlejet på øen og lige så mange medbragte selv deres egen cykel. På træningslejren er der lagt vægt på, at alle kan deltage. Så det er for både dig, der er nybegynder og til dig, der er toprytter og virkelig ønsker at gå seriøst til den. Vi kører i tre grupper med guider, hvor tempoet og længde vil være tilpasset gruppen. For triathleterne er der mulighed for både løbe- og svømmetræning. Uanset om du er cykelrytter eller triathlet, vil du kunne få råd og vejledning i forhold til din træning. Ønsker du at få foretaget en stilanalyse i svømning, cykling eller løb er dette også en mulighed.

Vi vægter, at vi får en rigtig god tur socialt, hvorfor vi har en masse tiltag, med hygge, lidt foredrag, musik m.v. Vores foredrag vil være med emner inden for: Mål, træningsmetoder, træningsplanlægning, kost, mentale færdigheder, personlig udvikling o.l. Nogle af metoderne vi bruger er fra Enneagrammet og NLP. Der er flyafgang fra både Bill und og Kastrup lørdag den 6. ell er 13. april 2013. Du kan vælge at delt age en af ugerne, uge 15 ell er uge 16, eller begge uger.

Cykelleje

Såfremt du ikke ønsker at købe cykeltransporten, er der mulighed for at leje gode racer-cykler (ikke triathlon). OLL Uddannelseshus kan give dig kontaktinformationer til cykeludlejning, hvor du opnår rabat på cykelleje, når du deltager i træningslejr med OLL Uddannelseshus.

Arrangør

Bravo Tours er teknisk arrangør af rejsen. Dvs. Bravo Tours står for fly, indkvartering samt transport af cykler. Anders Oll og Flemming Hebsgaard er ansvarlige for indholdet af rejsen. Dvs. cykeltræningen, planlægning af ruter, foredrag, sociale tiltag m.v. Hvis der er spørgsmål omkring den tekniske del af rejsen, kan Bravo Tours kontaktes på mailen: gruppe@bravotours.dk eller på tlf.: 96 27 37 77. Ved spørgsmål omkring cykeltræningen, ruter med mere kan OLL Uddannelseshus kontaktes på tlf. 30 50 10 01 eller på mailen post@oll.dk Tilmelding Direkte på telefon 96 27 37 77 eller på www.bravotours.dk/gruppe Tilbuddet giver et overblik over, hvad der er indeholdt i prisen og muligheder for tilkøb.

Pollensa Park

 • Pris pr. person i dobbeltværelse
 • med halvpension: Kr. 6.580
 • Tillæg for ekstra uge: Kr. 1.800
 • Tillæg for eneværelse pr. uge: Kr. 500
 • Transport af cykel: Kr. 975

Prisen inkluderer:

 • Fly Kastrup/Billund - Mallorca t/r
 • Mad på flyet
 • Transfer lufthavn - hotel t/r
 • Ophold på Hotel Pollensa Park.
 • Halvpension.
 • Danske rejseledere
 • Cykeltræningsture med guider i grupper af tre sværhedsgrader.

Disse tre grupper deles også op hvis behov. der er dog indlagt et par hviledage

 • Foredrag og kursus, mentaltræning, målsætningen, personlig udvikling
 • Stilanalyse i svømning for triathleterne
 • Svømmeprogrammer for triathleterne
 • Rådgivning i løbeteknik
 • Rådgivning i cykeltræning
 • Sociale arrangementer/hygge
 • Olietillæg
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Cykeltransport

Transport af cykel foregår med lastbil. Vi benytter det anerkendte transportfirma Boomerang. Dog er vi afhængige af tilslutningen til de forskellige datoer for gennemførelse. Vedrørende transport: Cyklerne skal ved aflevering være pakket i kasser, der maksimalt må måle: 100x25x135 cm og veje 20 kg. Cykler kan ikke transporteres ophængt i lastbilen. Overholdelse af disse mål er nødvendige, så vi ved hvor mange cykler vi kan have med pr. afgang. Overskrides målene, forbeholder vi os retten til at cyklerne ikke medbringes. Vi forventer aflevering/afrejse af cykler tirsdage senest kl. 15.00 / hjemkomst af cyklerne på onsdage kl. 15.00, dette kan dog variere. Grupper med flere end 20 cykler får nærmere information om den konkrete afhentning direkte fra Boomerang to uger før afrejse. Grupperne kan selv bestemme afhentnings-/afleveringssted. Individuelt rejsende skal selv aflevere og afhente deres cykler på ét af tre opsamlingssteder i Danmark – nærmere info følger. Når cyklerne pakkes til hjemtransport fra Mallorca, må der ikke pakkes spiritus eller andre afgiftspligtige varer i kasserne. Ved toldkontrollen i Danmark er chaufføren ansvarlig for kassernes indhold. Såfremt reglerne overtrædes, forbeholder Bravo Tours sig ret til at kræve erstatning.

Mulige tilkøb, pris pr. person:

 • Afbestillingsforsikring, kr. 195.
 • Årsrejseforsikring individuel, kr. 229

- garanti for udvikling og resultat

Nyheder fra Executive Ironman
Enneagram kontaktform titel
 • Tidligere landstræner - Dansk Triathlon Forbund
 • International certificeret NLP Trainer
 • Tidligere chef for DanParcs Rønbjerg ferie- og aktivitetscenter